iShares är en global ledare inom börshandlade fonder (ETF:er), med mer än tio års erfarenhet och expertis. iShares ETF:er kan nyttjas av både privata och institutionella investerare i alla storlekar. Med fler än 700 fonder globalt inom olika tillgångsklasser och strategier, och mer än 1 000 miljarder USD i förvaltat kapital per den 30 september 2015, hjälper iShares kunder över hela världen att bygga en kärnportfölj, uppnå specifika investeringsmål och implementera sin syn på marknaden. iShares är en del av BlackRock, som är betrodd att förvalta mer kapital än någon annan fondförvaltare, och kan dra fördel av BlackRocks breda expertis inom portfölj- och riskhantering.*

*Baserat på 4 500 miljarder US dollar i förvaltat kapital per den 30 september 2015.

XACT är Nordens största leverantör av börshandlade fonder. XACT erbjuder vanliga sparare möjlighet att enkelt och billigt placera som proffsen.

Handelsbanken är störst i Norden på ETN:er och var först med Bull & Bear på aktier, aktieindex, råvaror och valuta.

Commerzbank är Tysklands ledande emittent av strukturerade produkter (Equity Derivatives), med ett komplett produktsortiment som inkluderar allt från tradingprodukter - t.ex. warranter och turbos - till strukturerade investeringsprodukter.

Nordic Derivatives Exchange - NDX är en del av Nordic Growth Market och har som ambition är att vara Nordens ledande marknadsplats för börshandlade investeringsprodukter. Sedan november 2008 är Nordic Growth Market ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart Group.

DWS är en av världens ledande ETF leverantörer med ett mycket brett utbud under produktnamnet Xtrackers. Vi erbjuder ETF:er som trackar allt från breda index till små index i utvecklingsländer, penningmarknader, valutor och ETF:er bestående av hedgefonder.

ETF Securities är en ledande oberoende leverantör av börshandlade produkter med fokus på råvaror. ETF Securities skapade världens första börshandlade produkt på guld år 2003. Idag ett antal år senare erbjuder ETF Securities investerare ett mycket brett urval av råvaror till konkurrenskraftiga villkor.

Societe Generale är en universalbank, med ett omfattande utbud av finansiella tjänster och produkter, för omkring 33 miljoner kunder (företag och privatpersoner). Dessa servas dagligen av bankens cirka 160 000 medarbetare. En av grundpelarna inom Societe Generale är Investmentbanken. Denna sysselsätter drygt 12 000 medarbetare i 33 länder. Genom närvaro på de främsta globala finansiella marknaderna, ger detta en utmärkt position till att skapa marknadsledande produkter och tjänster över samtliga tillgångsklasser för såväl privata som institutionella investerare.

För att bli Partner vänligen kontakta oss på ETF@nordnet.se
ETFinfo · en del av Nordnet